6 horoskopskih znakova koji u vezi kriju svoje pravo ‘ja’

Možete li zamisliti da ste u vezi s nekim tko skriva svoje pravo lice? Neki se skrivaju iza maske jer žele da ih prihvatite, a boje se odbijanja ako pokažu svoje slabosti ili osobine kojih se srame.

Ulazimo u odnose predstavljajući se u najljepšem svjetlu, a kad jednom naučimo da ideali rijetko išta zadovoljavaju, želimo sakriti tu činjenicu da mi, sami po sebi, nismo idealni. I, možda, ne ispunjavaju očekivanja koja je naš partner ima prema nama.
Stvari koje skrivamo započinju s izgledom, a mogu se proširiti i na financije. Primjerice, neki čak neće reći supružniku ni da su izgubili posao.

Saznajte koji horoskopski znakovi kriju svoje istinsko ja u vezi!

1. DJEVICA

Djevica je uistinu dobar prijatelj i zaista varljiv ljubavnik. Kao partner ćete možda pomisliti da znate što im je na umu, ali istina je da ne želite znati i nikad nećete. Djevica će učiniti ono što je potrebno kako bi vas zadržala, potreban joj je vaš novac, vaša podrška i vaše odobrenje.

Međutim, one vas ne trebaju da bi znale tko su, a ono malo što otkriju, za vas će i dalje ostati misterija. Djevica je samozaštitni znak, učinit će sve što je potrebno da osigura svoje mjesto u vezi, ali nikad nećete saznati s kim s kim ste zapravo u vezi, jer svoj pravi ja dijele samo s ljudima za koje vjeruju da su ‘najpogodniji’. Čudno, ali romantične veze nikada ne svrstavaju u ‘najpodobnije odnose’.

2. RAK
Ako ste u vezi s Rakom, već vas lažu jer ovaj znak rijetko otkriva svoju osobnost ili o čemu zapravo razmišljaju. Rak je izdajnički znak, on će bez problema okrenuti leđa i strogo će vam suditi. Ako ne budete udovoljili Raku, biti ćete izbačeni van sa smećem.

Zapamtite, ovaj neumoljivi znak ima vrlo malo strpljenja prema vama ili prema vašoj potrebi da ih bolje upoznate. Oni daju ono što daju od sebe, i iako je to vrlo ograničeno, spremni su dati još manje ako poželite više. Nećete dobiti baš ništa.

3. Vodenjak

Ovaj znak voli čuvati svoju privatnost i smatra da nije potrebno vjerovati previše drugima, jer bi to vodilo do toga da se otkrivaju. Ako Vodenjak pokaže svoje pravo ja, oni pokazuju koliko su netolerantni. Njihovo će pravo ‘ja’ biti netko koga ćete htjeti izbjeći. Dakle, ako žele prijatelje i ljubavnike, njihova je najbolja opcija sakriti svoje pravo lice i jednostavno ‘dati ljudima ono što žele’.

Vole imati prijatelje, ali jednostavno nemaju namjeru imati bilo što više od puke površnosti. Vodenjak ni sam ne zna tko je.

4. VAGA

Vage su osamljenici, neuhvatljive i lažu kako stignu. Ono što mislite o Vagi samo je fantazija koju vam pružaju. Nikada vam nisu pokazali svoje pravo lice, jer da jesu, otrčali biste daleko i molili za šok-terapiju.

Vaga vam pokazuje ono što želite vidjeti jer ako bi pokazali tko oni zapravo jesu, ne biste im se svidjeli, a to bi moglo razbiti iluziju, ono s čime se Vaga ne može nositi. Oni žele umjetnu harmoniju bez pritužbi. Da bi održali tu vrstu stabilnosti, Vaga će vas lagati godinama i godinama.

5. RIBE

Ribe zapravo ne žele da se previše zbližite, ali žele ljubav i vezu. Kao njihovi partneri obožavati ćete svaki njihov potez, oni su čista ljubaznost, ali to je samo predstava za neurotični nered u kojem se kriju.

Riba je previše osjetljiva da bi se usudila izložiti, a ako to učine, uvijek zažale. Kad biste znali što može naškoditi Ribama, iskoristili biste to protiv njih, pa umjesto toga, one jednostavno izbjegavaju stvarnost tako što se pretjerano lijepo odnose prema vama i drugima. Ako je fokus usmjeren na njih, nikada nećete vidjeti pravu osobu, samo njihovu lažnu ljubaznost koju one žele da vidite.

6. BLIZANCI

Blizancima je izuzetno teško pokazati svoj pravi karakter u gotovo svim okolnostima, pa se to može očekivati i u romantičnoj vezi. Ako ste s Blizancom u vezi, nikada nećete znati u koga ste točno zaljubljeni.

Možda će vam dati neki znak tu i tamo, ali istina je da Blizanci imaju toliko toga da sakriju da čak i ne smatraju potrebnim da otkrivaju mnogo više od onoga što su spremni dati. Blizanci su hladan, misteriozan znak. Žude za ljubavlju i naklonošću, ali jednostavno to nisu voljni davati.

Midas Widget

Ostavite komentar