50 nijansi ružičaste:)

Ružičasta je in! Boja koja je osvojila svijet, osvaja i svijet kozmetike. NIVEA je za sve ljubiteljice boje i njege lica pripremila dvofazni njegujući odstranjivač šminke oko očiju koji temeljito odstranjuje i vodootpornu šminku s očiju.
24. veljača 2017. – Pantone stručnjaci kao da vide u budućnost i unaprijed znaju za kojim bojama ćemo ubrzo izgubiti glavu. Iz tog razloga svi s nestrpljenjem čekaju njihov izvještaj nakon njujorškog tjedna mode kako bi sljedeće sezone lakše navigirali kroz police dućana i vješalice u našim domovima.

Prema njima, ove godine se ružičasta vraća na velika vrata. Ona je romantična, ženstvena, podsjeća na najljepše cvijeće u cvatu, zdravlje i životno veselje, a svim svojim zamamnim nijansama – puder roza, pastelna, neon ili fuksija – obojat će i naše proljeće. Ružičasta će biti naša odjeća i obuća, kosa, šminka, a od sad i
njega za lice.

Nježna moć ružičastog odstranjivača šminke Novi i nadasve nježni (jesmo li spomenuli ružičasti?!?) odstranjivač šminke NIVEA posebno osmišljen za područje oko očiju, zabavan koliko i učinkovit. Dovoljno ga je lagano protresti kako bi se ružičasti sloj povezao s gornjim bezbojnim slojem i čarolija počinje. Odstranjivač sasvim nježno uklanja čak i vodootpornu maskaru i šminku, a istovremeno njeguje kožu oko očiju.

Sasvim jednostavna uporaba
Dobro ga protresite, nanesite na blazinicu i polako krenite od unutarnjeg kuta oka prema vanjskom dijelu. Nikakvo trljanje nije potrebno, niti snažan pritisak te je kao takav idealan za svakodnevno korištenje, čak i ako nosite leće.
Prepustite se nježnosti, i u tom procesu nemojte zaboraviti biti nježni prema svojim očima.
Naposljetku, one su prvo što ljudi zamijećuju na vama.

NIVEA dvofazni njegujući odstranjivač šminke učinkovito odstranjuje šminku bez trljanja, čak i vodootpornu maskaru, a istovremeno njeguje područje oko očiju. Sadrži njegujuća ulja koja s lakoćom uklanjaju šminku i njeguju osjetljivu kožu u području očiju. Blaga, dvofazna formula njeguje trepavice i kapke.
Dermatološki i oftalmološki je testiran, te primjeren za sve koji nose leće.

Preporučena maloprodajna cijena 125 ml: 33,90 kuna

05.03. – Dobitnici u darivanju objavljenom 02. ožujka su: Marta Siladjev, Maja Cuzelj, Nataša Nata Mihaljević i Marija Meandžija Igrec.

Ostavite komentar