5 najbližih trgova za najluđu noć u godini!

Na doček Nove godine do Zagreba, Beograda, Beča ili Budimpešte – u jednoj noći?

FlixBus te može odvesti na svaki od njih u jednoj noći i vratiti te kući! Zašto ne… Otputuj u skladu s budžetom, sigurno i udobno!

Zagreb, 29. prosinac 2019. – Još jedna godina je na izmaku, vrijeme je za nove odluke, no prije toga dočekajte svoju noć sa stilom. Jeste li se već susreli s pitanjem gdje za Novu godinu, a odgovora nema? Ako vam je budžet prekratak za neka duža putovanja ili jednostavno ne možete odvojiti nekoliko dana, a želite dobar provod, razmislite o putovanju autobusom i to na jednu noć

Do najbližih trgova FlixBusom – jednostavno i udobno putovanje
Provedite najluđu noć na jednom od trgova do kojih možete stići zelenim autobusom točno na vrijeme da se ugrijete za noćni doživljaj i već se ranom zorom vraćate sigurno, udobno i bezbrižno ili se zadržite na doručku. FlixBus će vam pri tome osigurati udobna sjedala s više prostora za noge, utičnice za mobitele kako bi bili spremni za fotografiranje u najluđoj noći, besplatan Internet kako bi na društvenim mrežama obilježili svoju avanturu, a mogućnost odmaranja i opuštanja tijekom vožnje osigurat će dobar ispraćaj stare i početak Nove godine.

 

View this post on Instagram

 

#adventkodmatosa

A post shared by Lipadona (@lipadona) on

Evo nekoliko prijedloga:
Prema Zagrebu iz primjerice Splita možete krenuti već u 10:00, dok iz Zadra možete krenuti u 11:30 nakon poštenog sna i doručka. No neće zakasniti na proslavu dočeka krenete li u 15:30 jer dolaskom u Zagreb u 20:30 još uvijek imate dovoljno vremena proučiti otvorene barove i klubove ili razmotriti opciju ostanka na nekom od manjih trgova ili pak na samom središnjem Trgu Bana Jelačića. Ako ste među
najizdržljivijima, već u 9:00 nakon ranojutarnjeg doručka možete krenuti nazad prema Splitu.

Doček Nove godine u Beogradu može biti jednako dobar izbor. Iz Zagreba krenite FlixBusom već u 7:45, jer Beograd je poznat po cjelodnevnim proslavama tako da se već od 14:00 prepustite domaćoj glazbi i domaćim kulinarskim specijalitetima koje ovaj grad nudi. No krenete li iz Zagreba u 12:00, za 6 sati stižete na glavni autobusni kolodvor što je još uvijek dovoljno rano da se ugrijete i pripremite za glavni doček ispred Doma Narodne skupštine. Nakon lude noći za one najizdržljivije povratak prema Zagrebu može biti već u 7:40, ili pak ostanite još koji dan i uživajte u čarima ovog grada.

Želite li do Beča na doček, uz polazak u 12:00 i dobar prethodni odmor, stižete na odredište oko 17:00. Ovo će vam osigurati dovoljno vremena za istraživanje i zagrijavanje te nekoliko odličnih fotografija za društvene mreže. Vratiti se možete veću 1:30 ili u 4:00 te osjetiti adrenalinsko, avanturističko putovanje u jednoj noći.

 

View this post on Instagram

 

St. Stephen’s Basilica💫✨🎄 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 📷Amazing photo by @gr82cu ⠀ Follow our account about life in London @londoncityworld Amazing photos every day!😍⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ✈Mark your photo with tag #Budapestravel and we`ll post it!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #Budapest #wonderlustbudapesasenseofhuber #weheartBudapest #passionpassport #topbudapestphoto #Budapestgram #Budapest365 #hungarypage #hungarystyle #unlimitedhungary #ighungary #travellingthroughtheworld #theprettycities #living_europe #ig_europe #europe_vacations #awesome_earthpix #bestvacations #topeuropephoto #tlpicks #natgeotravel #igershungary #thisisbudapest #goodday #bestplacestogo #coffee #hungary #budapesthungary

A post shared by Budapest | Travel community (@budapestravel) on

U Budimpeštu možete krenuti FlixBusom već u 8:00 u jutro, no krenete li u 11:30 ili čak 16:00, nakon nešto manje od 5 sati vožnje još uvijek stižete na vrijeme kako bi se ugrijali za najluđu noć na trgu. U Budimpešti možete birati proslavu čak na nekoliko trgova od kojih najbolje dočeke imaju Trg Vörösmarty kao polazna točka u novogodišnjoj noći, Oktogon trg na kojem se okuplja najviše mladih te Eiffel trg.
Želite li se ugrijati, svi barovi i klubovi su otvoreni, no provjerite treba li za koji unaprijed rezervirati ulaznicu. Oni izdržljivi mogu doručkovati u nekom od otvorenih restorana brze hrane ili s organiziranim dočekom te već u 7:30 krenuti nazad prema Zagrebu.
No ni lagani odmor te kasniji povratak nisu loša opcija za najluđu noć u godini.

Sve polaske i destinacije možete provjeriti putem besplatne mobilne aplikacije ili na web stranici FlixBusa.

Midas Widget

Ostavite komentar