Clinique predstavlja 2-u-1 lagano micelarno mlijeko za čišćenje!

U svijetu klimatskih promjena u kojem nastojimo održati svijet i prirodu sigurnim za budućnost, Clinique novu liniju za čišćenje lica odijeva u održivo pakiranje napravljenog od reciklirajuće plastične bočice 96% biljnog porijekla i minimalističkog dizajna koji će sve ljubitelje dvostrukog čišćenja lica i planete Zemlje ostaviti sretnim s još sretnijom i zdravijom kožom!

Predstavljamo vam All About Clean

All-In-One Cleansing Micellar Milk + Makeup Remover

2-u-1 lagano micelarno mlijeko za čišćenje kože od nečistoća, viška ulja, te šminke s lica, usana i očiju. Formulirano bez ulja i ne izaziva pojavu akni.

Dvostruko čišćenje je sve više popularno, a sastoji se od umivanja i skidanje šminke za učinkovitije uklanjanje nečistoća, prašine, onečišćenja, zaštitnih faktora i šminke. Za sve koji vole 2-u1 proizvode, Clinique je kreirao proizvod koji to napravi u jednom koraku vaše dnevne rutine njege kože.

Dostupno u dvije formule: za suhe (lila poklopac) i masnije tipove koža (rozi poklopac).  Idealno za vrlo osjetljive oči i korisnike kontaktnih leća.

Što radi:

  • Nježno i učinkovito uklanja nečistoće, višak ulja i onečišćenje bez oštećivanja kože uz pomoć hidratora i sastojaka za čišćenje kože koji pomažu zadržati vlagu u koži.
  • Lagana tekstura omogućuje jednostavno ispiranje ili uklanjanje s kozmetičkom maramicom bez osjećaja zatezanja i suhoće kože.
  • Uklanja šminku s lica, očiju i usana.
  • Izuzetno nježna formula koja sadrži anti-iritirajuće sastojke poput ekstrakta alge.
  • Nakon čišćenja koža ostaje svježeg i čistog izgleda, glatka i hidratizirana.

Clinique All About Clean All-In One Cleansing Micellar Milk + Makeup Removeri uspješno uklanjaju dugotrajne te proizvode sa zaštitnim faktorom, a mogu se ukloniti s vodom ili jednostavno ukloniti kozmetičkom maramicom.

Potražite u Mueller, Douglas, Anabella (FABUspot) i Martimex parfumerijama koje drže Clinique asortiman

Cijena: 200ml /261 kn

Midas Widget

Ostavite komentar