Novi Lancômov miris Idôle osvaja svojom ženstvenošću!

 

Sinoć, 27.8.2019., u predivnom okruženju spomenika kulture i simbolu moderne arhitekture Francuskom Paviljonu u Zagrebu, predstavljen je novi Lancôme miris za žene, IDÔLE.

U ugodnoj i pozitivnoj atmosferi, gotovo 270 uzvanika iz svijeta medija, influencera i poslovnih klijenata uživali su isprobati novi mošusni i cvjetni chypre miris.

Njegove kreatorice su tri parfumerke: Shyamala Maisondieu, Adriana Medina i Nadège Le Garlantezec.

Esencija ružinih latica iz održivog uzgoja u turskoj provinciji Isparta ekskluzivno je proizvedena za Lancôme. Uz vrtne ruže uzgojene u Francuskoj, savršeno se uklapa s notama bergamota, kruške i španjolskog jasmina iz Indije te donosi dašak „čistoće i sjaja” uz koji svaka žena može započeti svoju priču.

Raskošan i blag, svjež i zavodljiv, Idôle je miris koji poručuje mnogo i blješti na svjetlu.

Nakon 7 godina od lansiranja parfema La vie est belle, Idôle je poziv na osnaživanje žena diljem svijeta, te potiče mlade ljude da osmisle vlastite priče o uspjehu.

Zašto Idôle?

Jer u svakoj ženi postoji idol i jer je svaka žena idol. Poziv na to da vjerujete u sebe, da nadmašite sebe, da utirete novi put: onaj vlastiti.

Mnoga tehnička postignuća i inovacije temelje se na uvjerenju da je nemoguće samo mogućnost koja čeka na ostvarenje. Primjer toga je i bočica parfema Idôle – najtanja na svijetu sa svojih 15 mm debljine. Nije li to više od postignuća?

Idôle je simbol odvažnosti, dokaz neograničenih mogućnosti.

Kao kolektivni izum, Idôle se pojavio zahvaljujući kombinaciji triju talenata. Tri izumiteljice parfema s tri kontinenta, tri senzibiliteta, a jedna ljubav prema mirisima.

I ovdje se brand širi na novi teritorij koji je do sada bio u potpunosti neistražen, a to je ”čistoća”. Kao nova vrsta mošusnog ciprenog cvjetnog mirisa, Idôle miris je ujedno nježan i moćan.

U samom srcu formule cvjetni je akord, kojeg odlikuje esencija latica ispartanske ruže iz Turske, rađena ekskluzivno za Idôle i ujedno sam (iskričav) potpis mirisa.

Idôle predstavlja do sada najmlađa ambasadorica branda, američka glumica Zendaya Coleman.

Kao lice parfema Idôle, Zendaya utjelovljuje novu generaciju žena koje svojim uspjehom nadahnjuju druge, pomiču uobičajene granice i daju svoj doprinos promjenama u svijetu.

‘Lancôme je zamislio svoj odličan novi miris uslijed buđenja te suvremene ženstvenosti. Lancôme slijedi svoj san: slaviti žene i pratiti ih na putu do sreće. Zbog toga što su se žene kroz povijest kontinuirano mijenjale, iznova otkrivale, brend je nastavio pratiti njihovu evoluciju i uvijek ostajao tik uz njihove težnje. Oblikuje se nova vizija uspjeha. Idôle je miris ženstvenosti koja osvaja.’

– Françoise Lehmann, globalna predstavnica branda

Savršeno bezvremenska bočica Idôle predstavlja se kao predmet otporan  na prolaznu modu i trendove. Dostupna je u nekoliko veličina i može se ponovo puniti za smanjivanje negativnog utjecaja na okoliš.

U pratnji fontane parfema na mjestima prodaje koja se zove „La Recharge (dostupno na lancome.com) za vrlo intuitivno punjenje.

Ovaj izdržljivi predmet također je nomadski, zahvaljujući navlakama koje se mogu koristiti za njegovu zaštitu, ukrašavanje i nošenje posvuda.

Bočica parfema dolazi u 3 militraže:

IDOLE EDP 25ML – 415 kn
IDOLE 50ML – 666 kn
IDOLE 75ML – 775 kn

Midas Widget

Ostavite komentar