4 znaka po kojima ćete prepoznati da kraj sebe imate vjernog partnera!

Mnogi psiholozi smatraju da žene varaju ako su emocionalno nezadovoljne, a muškarci ako se počnu osjećati nezadovoljno u seksu. Bez obzira na razloge, varanje je najgore što netko može učiniti nekom i u isto vrijeme jedan od najtraumatičnijih osjećaja za osobu koja je saznala da ju partner vara.

U cijeloj priči varanje nije jedini problem, već na površinu izlaze mnoge laži i nestaje povjerenje i to i u drugim aspektima poput roditeljstva, financija. Razvija se strah da ne postane eventualno žrtva varanja sa novim partnerom.

Ovo su 4 znaka prema psiholozima koji vam govore da se ne trebate brinuti i da vam je vaš partner vjeran.

  • Iskreni su u svemu što čine – ako vaš partner drži do svoje riječi i to kako s vama tako i sa prijateljima, obitelji i ostalim osbama u svom životu onda se ne trebate brinuti. Ukoliko im se i dogodi da ponekad ne kažu pravu istinu, ubrzo to priznaju i prihvaćaju posljedice, a to se zove integritet, a nažalost nema ga puno ljudi.
  • Prekinuli su sve veze sa svojim bivšim ljubavima – nisu u kontaktu sa svojim bivšim ljubavima. Prekinuli su sve veze jer su fokusirani samo na vas i žele samo vas u svom životu. Partner koji se tako postavio ne želi dopustiti bilo što što bi moglo upropastiti vašu vezu i jako vas poštuje.
  • Nesebični su – iskrena i topla osoba jako se brine za ljude oko sebe, a pogotovo za one koje voli. U stanju su više brinuti se za vas nego za sebe, stoga nikada ne bi napravili nešto namjerno što bi vas moglo povrijediti. Suosjećajni su i kao takvi nemaju srca prevariti i tako duboko raniti osobu koju vole.
  • Sve vam govore i uključuju vas u svoj život – ako vam partner govori o svemu što se dešava u njegovom životu to znači da vas smatra bitnim dijelom svog života. Štoviše, ako s vama smišlja planove na dnevnoj bazi, onda možete biti sigurni da ste mu cijelo vrijeme samo vi u mislima:)

A.M.

Midas Widget

Ostavite komentar