4 srodne duše koje će vam promijeniti život!

Vjerujete li da svatko od nas ima onu ‘pravu’ osobu koja je stvorena za nas?

Srodnom dušom nazivamo osobu koja izaziva u nama osjećaj sigurnosti i s kojom možemo bez straha biti svoji. Kad jednom sretnete takvu osobu, više ne možete zamisliti svoj život bez nje! Saznajte koje 4 srodne duše imaju veliki utjecaj na nas.

Povezanost između srodnih duša je spiritualna. Uvriježno je mišljenje da imamo samo jednu srodnu dušu, ali mnogi stručnjaci tvrde da možemo imati više srodnih duša. Tijekom života srećemo različite ljude koji na nas ostavljaju određeni utjecaj te nas uče razne lekcije, sa svakima od njih razvijamo određene odnose i osjećamo neku vrstu povezanosti te ih volimo na ovaj ili onaj način. Međutim, postoje  4 tipa spiritualnih povezanosti koje gotovo svaki čovjek iskusi, a koje na nas ostavljaju velik utjecaj i koje mjenjaju naš život!

PRVA LJUBAV – nekima je ovo vrlo kratko iskustvo, a nekima traje duži period. Obzirom da je ovo prvi romantičan odnos, nemate ju s čim usporediti tako da naivno mislite kako će trajati vječno. Vrlo mali broj ljudi je takve sreće da nalete u prvoj ljubavi na svoju srodnu dušu s kojom ostaju cijeli život. Ona nas uči one snažne i bolne lekcije, s njom doživljamo po prvi put ‘slomljeno srce’.

POVEZANOST  KOJU PAMTITE CIJELI ŽIVOT – ovo je odnos koji ćete pamtiti po dubokoj fizičkoj privlačnosti koju nikada prije još niste iskusili. Bez obzira koliko strasti bilo, najčešće to nije veza koja traje vječno. Ali svakako će ostaviti trag u vašem srcu i pamtiti ćete ju cijeli život.

PLATONSKA SRODNA DUŠA – temelji se na dubokoj spritualnoj povezanosti. To je veza u kojoj možete biti svoji, podijeliti svoje najdublje tajne, misli i emocije be da se razviju romantični osjećaji među vama. Ovakva srodna duša može biti životni prijatelj koji se može u nekom trenutku i odseliti, a vaša ovezanost neće izblijedjeti. Možete se ne vidjeti  primjerice 20 godina i jednostavno nastaviti tamo gdje ste stali. Ovakvi odnosi su toliko rijetki i lijepi, a nisu svi te  sreće da nađu prijatelja u svojoj srodnoj duši.

VAŠA ‘DRUGA POLOVICA’ – ova osoba je jednostavno druga polovica vaše duše. Voli vas i prihvaća točno takvu kakva jeste. Motivira vas i ohrabruje da budete svoji. Sama prisutnost ove osobe uklanja sav vaš strah i nesigurnosti te liječi vaše rane iz prošlosti. Uz nju se osjećate sretno i potpuno. Povezanost između vas je toliko intenzivna da imate osjećaj kao da se znate oduvijek. U srcu ćete osjetiti da je to osoba s kojom želite provesti cijeli svoj život.

Izvor: Cover Style

Midas Widget

Ostavite komentar