4 faze prije prekida veze!

Prekid uvijek boli, super vijest je da je to samo faza koja prolazi!
Teško je prihvatiti da više stvari nisu iste i da vi i vaš partner ne gledate u istom smjeru. Ali ako duboko u sebi osjećate da ‘to više nije to’, budite hrabri i dosljedni. Saznajte u nastavku koje faze prolaze osobe prije prekida.
Ne postoji osoba koja nikada nije doživjela prekid ili ga nije potaknula. Ako ste imali poriv da pošaljete gomilu SMS-ova nakon prekida, vjerujte da niste jedini.Sve osobe prije samog prekida prolaze kroz ove četiri faze:

Prihvaćanje novonastale situacije
U prvoj fazi je potrebno prihvatiti činjenice i priznati sebi da su se vaši osjećaji promijenili.
Morate se osloboditi
Često se zna dogoditi da ljudi ostaju u vezi zbog navike, zbog straha od promjene, boje se ostati sami. Ali potrebno je donijeti odluku da želite biti sretni. Ako niste sretni u trenutnoj vezi, morate se osloboditi kako bi si dali priliku za drugu vezu.
Osjećaj krivnje
Bez obzira što su nestali leptirići i zaljubljenost, kada dođete do točke da trebate iskomunicirati prekid, sasvim je normalno osjećati grižnju savjesti i kajanje jer ipak ste zavoljeli svog partnera kao osobu i ne želite ga povrijediti.
Mirenje sa samima sobom
Neko određeno vrijeme mora proći dok dođete do ove faze i prihvatite činjenicu da ste ‘solo’. Bitno je da znate da je to bila ispravna odluka i da iskoristite vrijeme u svojoj novostečenoj ‘slobodi’.

Izvor: Cover Style

Midas Widget

Ostavite komentar