3 znaka Zodijaka kojima treba najviše pažnje!

Kad netko kaže da mu treba više pažnje od partnera, nemojte to shvaćati olako! Nekima je to jako bitna stavka kako bi se osjećali sretno i ispunjeno. Jedni zaista uživaju stalno biti povezani sa partnerom, dok drugima treba s vremena na vrijeme prostor samo za sebe. Bitno je uskladiti želje i potrebe partnera sa svojim željama i potrebama, inače taj nesklad može uzrokovati krah veze.  

Kad je u pitanju potreba za pažnjom, svima nam je potrebna određena pažnja kada smo u vezi. Jedan od načina da shvatite koliko trebate biti pažljivi, je da obratite pozornost da li vaš partner spada u znakove koji imaju veliku potrebu za pažnjom.   Primjerice Vodenjaku ne treba puno pažnje da bi bio sretan, Jarac i Strijelac također su znakovi koji ne zahtijevaju tonu pažnje da bi se osjećali sigurno u svojim vezama.

Ali zato, Ovan, Rak i Lav iziskuju puno ‘trčakaranja’ i prilagodbe njihovim prohtjevima i željama.

OVAN – Koliko god Ovan može biti siguran i neovisan, on je znak koji uživa u svojim zahtjevima. To rade kako bi se osjećali da pripadaju. Ovnovi se ponekad mogu zavući u svoj vlastiti svijet i brige, što nenamjerno uzrokuje da previde potrebe svog partnera. Ako dolazite s Ovnom, rješenje je prilično jednostavno. Nježno ih podsjetite koje su vaše potrebe i prioriteti i rado će vam se prilagoditi.

RAK – Rak ima reputaciju znaka kojemu treba najviše pažnje da bi bili sretni u vezi. To je zato što se vole stalno uvjeravati. Ako partner Raka nije fizički sa njim, može očekivati veliku količinu tekstova, poziva ili e-mailova. Ako ste netko tko voli biti u konstantnom kontaktu sa svojim partnerom tijekom dana, Rak je savršen za vas.

Lav – Kada je riječ o ljubavnoj pažnji, ne bi vas trebalo iznenaditi da je Lav visoko na listi. To je obično ono što dobijete kada znakom vašeg partnera vlada Sunce. Ne postoji previše komplimenata za Lava, što ih više dobivaju, to su sretniji. Ako ste bili s Lavom, onda ste svjedoci koliko vole biti u središtu pozornosti. Lav se treba osjećati posebno kako bi bio potpuno zadovoljan u vezi. Ali dobra vijest je da će vas ako dobije potrebnu pažnju, bogato obasipati ljubavlju. To je dobitna pobjeda za sve.

Midas Widget

Ostavite komentar