3 horoskopska znaka koji će imati najviše sreće u 2020. godini!

Ako vas zanima jeste li na listi najsretnijih znakova u 2020. godini, ne propustite pročitati ovaj članak. Saznajte koje znakove čeka sretno razdoblje! 

U astrologiji svaka zvijezda i svaki planet imaju svoje različite karakteristike. Svaki put kad pričamo o sretnim okolnostima govorimo o Jupiteru. Jupiter vlada znakom Strijelca i povezan je s radošću i optimizmom. Iz tog razloga imate razlog za slavlje kad je Jupiter u dobrom aspektu s vašim znakom.

JARAC – Jupiter će u znak Jarca ući 3. prosinca 2019. i ondje će provesti dvije i pol godine. Znamo da Jarac baš i nije neki partijaner, ali ovog puta mora proslaviti prvu poziciju na listi najsretnijih znakova u 2020. godini! Sljedeća godina za Jarca će biti jedno od najboljih razdoblja u životu. Napokon će moći pokupiti plodove svog rada tijekom godina. Sav trud isplatit će se sada.

DJEVICA – Sva životna područja Djevice bi mogla biti plodna 2020. godine, ali financije će stvarno procjetati. Drugim riječima, novac će pritjecati bez prevelike muke. Ako želite uložiti svoj novac u nešto novo, uradite to bez razmišljanja. Znamo da volite strategije i često previše razmišljate prije nego što donesete odluku, ali ovaj put možete biti bez brige.

BIK – Zatvarajući trio zemaljskih znakova, Bik je na trećoj poziciji na listi najsretnijih znakova 2020. Bik je jedini zemaljski znak koji će dobiti utjecaj Urana, planete neočekivanih događaja. Zbog toga Bik može započeti godinu osjećajući se malo tjeskobno i uznemireno jer on nikako ne voli ništa neočekivano, ali kada se iznenadna promjena dogodi, Bikovi će se osjećati sjano. Najbolje područje u vašem životu u 2020. godini bit će ljubavno. Osim na ljubavnom planu imat će sreće i u financijskom području!

 

Midas Widget

Sljedeći članak >
One su zakon!

Ostavite komentar