3 genijalna trika za savršene trepavice!

Ovo će vam promijeniti zauvijek način korištenja maskare!

Kad je riječ o preobrazbi lica od mamurluka i prljavih umornih očiju, ništa, ali baš ništa vam ne može toliko pomoći kao dobra stara maskara. A mi otkrivamo tri čarobna trika zbog kojih ćete žaliti što ih niste znali prije. Primjena maskare nije tako jednostavna kao što mislite, a ako još uvijek ne koristite ove čudesne trikove za savršene trepavice, itekako zaostajete. Evo kako dobiti savršen look trepavica!

Kako dobiti duže trepavice 

Trebati će vam ručno malo ogledalo i maskara. Umjesto da počnete od korijena vaših trepavica, prvi sloj maskare nanesite na vrhove trepavica, prolazite gornjom stranom trepavica, a sljedeći sloj nanosite od korijena prema vrhovima.

Kako dobiti savršene donje trepavice

Trebati će vam plastična žlica i maskara. Stavite žlicu ispod oka (zaobljena strana okrenuta prema van). Nanosite maskaru na donje trepavice pomoću malih, poteza prema dolje. Nanesite drugi sloj za dodatnu gustoću i debljinu.

Kako dobiti ‘look’ punijih trepavica

Treba vam četkica za puder i debeli maskarni štapić s čvrsto postavljenim čekinjama. Četkajte vaše trepavice četkom za puder kako biste uklonili višak vlage. Držite četkicu maskare okomito kako biste nanijeli sloj na kraće trepavice, a zatim okrenite četkicu maskare vodoravno i nanosite sloj za dodavanje volumena. Kada se prvi sloj osuši, nanesite drugi sloj, ponavljajući isti postupak.

Izvor: Cover Style

 

 

Midas Widget

Ostavite komentar