SKIN OXYGEN – NOVA LINIJA PROIZVODA ZA DETOKSIKACIJU iz BIOTHERMA

Biotherm predstavlja svoju inovaciju u 2017. godini: novu liniju proizvoda za detoksikaciju kože lica, Skin Oxygen.

Nakon 15 godina istraživanja načina na koji sve veća razina onečišćenja utječe na zdravlje kože, na uzorku od 3200 ispitanica koje žive u nekim od najzagađenijih gradova svijeta utvrđen je učinak onečišćenja na funkcije i izgled kože.

Uspoređujući kožu žena koje žive u onečišćenim područjima te u onima koja još nisu podlegnula onečišćenju, otkriveno je šest ključnih načina na koji se onečišćenje manifestira na koži: povećanje pora, masnija koža, ubrzano starenje, veći broj tamnih mrlja, osjetljivost i hrapavost.

Linija proizvoda Skin Oxygen stoga pruža njegu koja pruža 24-satnu zaštitu od „zagušenja kože“, s prirodnim ekstraktom klorele, „alge koja diše“. Ekstrakt klorele na kojoj se temelje sve formule iz linije Skin Oxygen pomaže u jačanju prirodne zaštite kože, uklanjajući toksine kojima je izložena u urbanom okruženju.

EKSTRAKT KLORELE, „alge koja diše“

Udaljena planinska jezera u mnogim su dijelovima svijeta već stoljećima jedno od omiljenih odredišta za ljude koji žele ponovno „napuniti baterije“. Za kožu, odgovor je dubinska oksigenacija.

Mikroalga koja se krije u modrim vodama planinskih jezera već preko 2 milijarde godina ima važnu ulogu pročistača – riječ je o kloreli, vrsti alge najbogatijoj klorofilom. Poznata i kao „alga koja diše“, zbog količine kisika koju stvara ima nevjerojatno pročišćavajući učinak na okoliš.

Biotherm je pomoću napredne tehnologije uspio osloboditi energiju ove čarobne alge i prenijeti njezina blagotvorna svojstva u novu liniju Skin Oxygen.

Nakon sedmodnevnog korištenja, koža više ne izgleda umorno i bez sjaja, nepravilnosti su manje primjetne, a višak sebuma je uklonjen.

Dovoljno je samo sedam dana za promjenu i ponovno otkrivanje ljepote i blistavo zdravog sjaja pročišćene kože, uz smanjene pore i ostale nepravilnosti.

Tri ključna inovativna proizvoda koji pročišćavaju i osnažuju kožu:

Skin Oxygen Oxygenating Lotion oslobađa kožu od nečistoća. Losion lagan poput vode učinkovito smanjuje začepljene pore djelovanjem sastojaka 99% biljnog porijekla.

Skin Oxygen Cooling Gel osnažuje zaštitnu funkciju barijere kože u borbi protiv onečišćenja.

Antioksidacijska maglica i sredstvo za uklanjanje nečistoća nadopunjuju liniju Skin Oxygen.

Formule ne sadrže parabene i mineralna ulja.

POSEBNA MASAŽA ZA UKLANJANJE TOKSINA NAKON RITUALA NJEGE PROIZVODIMA SKIN OXYGEN (LOSION+ SERUM I KREMA):

  1. Najprije kažiprstima prijeđite uzduž vilice za otvaranje limfnih kanala.
  2. Palce stavite iza ušiju pa pritisnite akupunkturne točke Yingxiang uz korijen nosa. Ostalim prstima lagano, poput vala, klizite preko obraza, do jagodica, niz vrat do ključne kosti.
  3. Palce stavite iza ušiju, a ostalim prstima lagano, poput vala, klizite preko čela, niz vrat do ključne kosti.

Prenosimo intervju s Caroline Nègre, direktoricom Biothermovog odjela za znanstvene komunikacije:

KAKO ONEČIŠĆENJE UTJEČE NA KOŽU?

Nakon 15 godina istraživanja načina na koji sve veća razina onečišćenja utječe na zdravlje kože, na uzorku od 3200 ispitanica koje žive u nekim od najzagađenijih gradova svijeta utvrdili smo učinak onečišćenja na funkcije i izgled kože.

Uspoređujući kožu žena koje žive u onečišćenim područjima te u onima koja još nisu podlegnula onečišćenju, otkrili smo šest ključnih načina na koji se onečišćenje manifestira na koži: povećanje pora, masnija koža, ubrzano starenje, veći broj tamnih mrlja, osjetljivost i hrapavost.

ŠTO JE ZAGUŠENJE KOŽE?

Koža je porozna i propušta onečišćivače, od kojih se neki mogu zadržati na epidermi. Koža je oslabljena, funkcija zaštitne barijere je oštećena, a pore su začepljene. Više se ne može boriti protiv napada toksina i doslovno je zagušena.

KOJA JE ULOGA ALGE KLORELE U BORBI PROTIV ZAGUŠENJA?

Klorela je poznata kao jedan od najboljih izvora klorofila. Zato je i dobila ime „alga koja diše“. Proizvodeći kisik pročišćava jezera, njezina prirodna staništa. Koži pomaže u jačanju zaštitnih funkcija.

SKINBEST OXYGEN GEL CREAM P50ML – SKIN OXYGEN- antioksidativni gel za hidrataciju i blistavost kože lica. Bez ulja. Za normalnu do masnu kožu – 472 kn

SKINBEST OXYGEN LOTION F200ML – SKIN OXYGEN- losion za čistu kožu i smanjivanje pora. 99% sastojaka prirodnog podrijetla –   186 kn

SKIN OXYGEN DEEP CLEANSER T150ML – SKIN OXYGEN pjenušavi gel za pranje lica. Za sve tipove kože –  186 kn

Ostavite komentar