„HOTEL TRANSILVANIJA 2“ OD ČETVRTKA OTVARA SVOJA VRATA U SVIM KINIMA!

Ove subote klinci su okupirali kino Cineplexx u City Centru one East u Zagrebu!

cineplexxPravo opsadno stanje dogodilo se ove subote oko 11 sati u kinu Cineplexx City Center one East tijekom održavanja svečane premijere animiranog hita „Hotel Transilvanija 2“. Dvije dvorane bile su jedva dovoljne da prime sve klince koji su doslovno okupirali kino kako bi prvi u Hrvatskoj pogledali novi nastavak animiranog hita „Hotel Transilvanija 2“ koji se od ovoga četvrtka, 22. listopada započinje prikazivati u svim kinima u 3D-u u sinkroniziranoj, ali i originalnoj engleskoj verziji.

hotel

Svečanoj hrvatskoj premijeri i omiljenim animiranim likovima iz najpoznatijeg odmarališta na svijetu nisu odoljele niti brojne poznate ličnosti pa se tako ove subote u Cineplexxu moglo vidjeti Renea Bitorajca, Lanu Zrnić, Zorana Pribičevića, Damira Hoyku i mnoge druge koji su u pratnji svojih najmlađih došli pogledati ovaj hit koji je u američkim kinima sa zaradom od 47,5 milijuna dolara u samo tri dana postavio rekord najboljeg kino otvaranja bilo kojeg filma u mjesecu rujnu.

Kao i svi animirani hitovi do sada i „Hotel Transilvaniju 2“ u domaćim ćemo kinima moći vidjeti u sinkroniziranoj verziji. Neki od glumaca koji su posudili svoje glasove našim omiljenim likovima su Dražen Čuček, Ana Begić, Iva Šulentić, Mila Elegović, Filip Šovagović, Đani Stipaničev, Marija Škaričić, Jan Kerekeš, Pjer Meničanin i mnogi drugi. Film je režirao Genndy Tartakovsky koji je potpisao i prvi nastavak. Osim u sinkroniziranoj naša će publika „Hotel Transilvaniju 2“ moći u kinima pogledati i u originalnoj engleskoj verziji.

Za hotel Transilvaniju čini se da su stvari konačno krenule na bolje… Drakulin hotel koji je iz početka kao svoje goste prihvaćao isključivo čudovišta sada je otvoren i za ljude. Ali ono što sada najviše muči našeg omiljenog Drakulu je njegova ozbiljna zabrinutost da njegov preslatki unuk (koji je zapravo pola čovjek, a pola vampir) ne pokazuje znakove pravog vampira. Dok se Mavis nalazi u posjeti kod Johnnyjevih roditelja gdje je očekuje pravi kulturalni šok, Drakula moli za pomoć svoje prijatelje Franka, Murrayja, Waynea i Griffina kako bi sa svojim unukom Dennisom prošao kroz „vampirski trening“. Međutim nitko od njih nije svjestan činjenice da Drakulin stari i vrlo, vrlo, vrlo, vrlo, vrlo staromodni otac Vlad dolazi u obiteljski posjet hotelu. A kada Vlad sazna da njegov praunuk nije čistokrvne vampirske krvi – i da je sada u hotelu Transilvanija čak i ljudima dozvoljen boravak – stvari će postati vrlo… šišmikolike!

Midas

Ostavite komentar