ZAŠTO MORATE POGLEDATI OVAJ FILM?

Serija Marvelovih stripova Novi mutanti se prvi puta pojavila 1982. godine. Novi mutanti su bili mladi studenti škole za nadarene profersora Charlesa Xaviera, jako slični originalnim X-men stripovima. Ovo je jedinstvena i originalna priča koja nas uvodi u potpuno novi svijet X-mena, drugačija od bilo koje priče iz Marvelovog svijeta. Ton je iznenađujući, žanr je neočekivan, radnja je misteriozna i uznemirujuća.

Twentieth Century Studios u suradnji s Marvel Entertainmentom predstavlja Nove Mutante, originalni horor triler sa skupinom mladih mutanata koji možete pogledati u svim kinima, u distribuciji Blitza. Ulaznice za film možete kupit online ili na blagajnama kina.

Priča o pet mladih ljudi s opasnim sposobnostima koji se drže pod zaštitom na tajnoj lokaciji protiv njihove volje. Svaki od njih nosi teret tajanstvene prošlosti i moći koju ne mogu kontrolirati. Kad shvate da su “pod zaštitom” u još većoj opasnosti, i bivaju progonjeni od nadnaravnog zla, njihovi najveći strahovi će se ostvariti.

Režiju potpisuje Josh Boone, a scenarij Josh Boone i Knate Lee. Glumačku postavu Novih mutanata čine: Maisie Williams (“Igra prijestolja”); Anya Taylor-Joy (“Glass”); Charlie Heaton (“Stranger Things”); Alice Braga (“Predators”); Blu Hunt (“The Originals”); i Henry Zaga (“13 Reasons Why”). Film su producirali Simon Kinberg, Karen Rosenfelt i Lauren Shuler Donner, a Stan Lee i Michele Imperato Stabile u službi su izvršnih producenata.

Midas Widget

Ostavite komentar