PEDESET NIJANSI SLOBODNIJI

NAJGLEDANIJI FILM VIKENDA I BEZ NAJVEĆEG KINO PRIKAZIVAČA U HRVATSKOJ

Popularna trilogija nastavlja oduševljavati intrigantnim brojkama – već u prvom vikendu film je u Hrvatskoj pogledalo više od 24 000 gledatelja

Veliko finale za kraj možda je i najbolje filmsko ostvarenje iz franšize ekranizacije sage engleske spisateljice E. L. James, a to su sada i službeno potvrdili izvještaji filmskih prikazivača. Iz istih je jasno kako je Pedeset nijansi slobodniji upravo najgledaniji film vikenda.
Unatoč izostanku ovog megapopularnog filmskog naslova s programa najvećeg kino prikazivača u Hrvatskoj, filmoljupci diljem zemlje pronašli su svoj put u glamurozni svijet gospodina i gospođe Grey.

Već u prvom vikendu Pedeset nijansi slobodniji u Hrvatskoj je pogledalo više od 24 000 gledatelja! Dvorane Vatroslava Lisinskog, Cineplexxa i brojnih manjih kina diljem Hrvatske ovog su vikenda preplavile kolone filmskih entuzijasta i znatiželjnika koji su posljednji nastavak popularne trilogije htjeli pogledati među prvima. Nakon vikenda interes za film se ne smanjuje, a zbog velike potražnje za ulaznicama brojna kina na program dodaju i nove termine prikazivanja. Dodatne projekcije, među ostalim i na Dan zaljubljenih, bit će spas u zadnji čaš za sve one koji još nisu isplanirali poklon boljoj polovici i savršen izlazak za Valentinovo.

Na svoj je program Pedeset nijansi slobodniji sada uvrstilo i kino Muzeja suvremenih umjetnosti u Zagrebu, koje će film prikazivati između 13. i 18. veljače 2018., učinivši ga dostupnim još široj publici.

Ostavite komentar