IKEA predstavlja OMBYTE, veselu kolekciju za sve koji se moraju seliti!

Mijenjanje doma nije lako, pogotovo kada morate prenijeti mnoštvo svojih stvari. Stoga IKEA predstavlja OMBYTE ograničenu kolekciju, seriju proizvoda dizajniranih da budu praktični i korisni za sve one koji se trebaju spakirati i raspakirati. Kolekcija je rezultat suradnje tvrtke IKEA i troje mladih dizajnera – Erika Thomassona, Philippa Süssmanna i Ide Pettersson Preutz, uz potporu Jamesa Futchera i Matsa Nilssona, kreativnih voditelja ove kolekcije, ali i mnogihranijih IKEA proizvoda.

Selidba je uvijek prepuna pakiranja, izrade beskrajnih popisa za provjeru i praćenja svih naših stvari, ali gdje god te život odveo, kolekcija OMBYTE bit će tu kako bi seljenje bilo barem malo lakše, manje stresno i zabavnije. Kako bi ta aktivnost bila jednostavnija, kolekcija uključuje četiri vrste kutija i sve potrebne dodatke koje možeš koristiti pri selidbi, ali također i kada se smjestiš.

‘U OMBYTE kolekciji su proizvodi kojima se možete seliti, ali i pokazati svoj identitet i iskoristiti ih u svojem domu kako biste pokazali tko ste’, kaže James Futcher, kreativni voditelju tvrtki IKEA.

‘Znamo da seljenje nije jednostavno. Bilo da selišsamo unutar kuće, bilo preko ulice ili preko cijelog grada, OMBYTE kolekcijom željeli smo taj posao učiniti praktičnim, ali i zabavnim – dodavanjem boja i uzoraka predmetima koji nam ga mogu olakšati’, izjavio je Mats Nilsson, kreativni voditelj tvrtke IKEA.

Kolekcija OMBYTE sadrži kutije za pohranu, kutije na kotačićima i torbe – vrstu proizvoda koje očekuješ od tvrtke IKEA –kao i dodatke poput kartonskih kutija, ručnihkolica, samoljepljivih traka i pokrivača. Umjesto uobičajenih sivih, prozirnih i smeđih, koje obično vidimona proizvodima za selidbe i skladištenje, proizvodi u OMBYTE kolekciju su svijetlih boja, zanimljivih tekstura i kreativnihuzoraka. Ova kolekcija će uistinu u tebi probuditi želju da promijeniš svoj dom!

OMBYTE ograničena kolekcija bit ćedostupnaje u robnoj kući IKEA Zagreb od kolovoza. Dodatne informacije o kolekciji dostupnesu na ovom linku.

Ostavite komentar