Booking.com predstavlja pilot-platformu za putničke agente

booking

Booking.com najavio je lansiranje svog novog pilot-projekta Booking.com za agente za putovanja, prvu platformu namijenjenu i prilagođenu potrebama putničkih agenata. Platforma uključuje niz jednostavnih i preglednih alata koji putničkim agentima omogućuju jednostavno rezerviranje i upravljanje rezervacijama klijenata putem Booking.com-a. Agenti za putovanja koji se pridruže platformi ostvaruju slične partnerske prednosti kao svi distribucijski partneri Booking.com-a.

booking2

Booking.com za agente za putovanja nudi putničkim agentima mogućnost praćenja rezervacija korisnika i njihovo upravljanje putem jedne pregledne platforme, a nudi i personalizirana izvješća uz koja će agenti za putovanja moći pratiti rezervacije pojedinih klijenata, kao i ostvarene prihode.

Kao i svi korisnici koji rezerviraju putem Booking.com-a, agenti za putovanja i njihovi klijenti imaju puni pristup bogatoj ponudi smještaja na Booking.com-u koja uključuje više od milijun smještajnih objekata u gotovo 96.000 odredišta u 227 zemalja i teritorija diljem svijeta, uključujući sve, od luksuznih resorta s 5 zvjezdica, kuća za odmor, apartmana, vila pa čak do iglua i kućica na drvetu – kao i inspirativnom sadržaju o odredištima i predanoj podršci korisnicima dostupnoj 0-24 na 43 jezika.

Za više informacija i registraciju, registrirani agenti za putovanja mogu posjetiti http://www.booking.com/travel-advisors/index.html.

Midas

Ostavite komentar