Apartman iz bajke!

Mašta, zvijezde, duge i mnoštvo pastelnih boja samo su neki od čarobnih detalja Kuće jednoroga (The Unicorn House) dostupne za rezervacije ekskluzivno na Booking.com-u od 23. ožujka.

Kako bi proslavio Dan jednoroga (dobro ste pročitali!) 9. travnja 2019., Booking.com nudi priliku za ostvarenje bajkovitih snova u apartmanu u kojem će se troje sretnih gostiju naći okruženo najpopularnijim mitskim bićem na svijetu – jednorogom! Kuća jednoroga, smještena u središtu Milana i dostupna tijekom gradskog Tjedna dizajna, potpuno je personalizirano iskustvo. Sve od poda do stropa, uključujući posteljinu, namještaj i fasadu zgrade, prekriveno je čarobnim rogovima, zvijezdama, mekanim oblacima i blistavim dugama.

Mitološko biće s jednim rogom koje unosi boje i čaroliju u naše živote već je godinama veoma popularno. Ludilo za jednorozima fenomen je svjetskih razmjera koji dominira internetom – povezuje se s više od 9 milijuna objava samo na Instagramu (uz hashtag #unicorn).
Kako bi boravak u Kući jednoroga učinio još čudesnijim, Booking.com će svojim gostima pripremiti paket pun sitnica s motivima jednoroga i organizirati slastičarski tečaj na kojem će, predvođeni poznatom dizajnericom torta Eleonorom di Simione (Nana&Nana cakes), naučiti više o osmišljavanju torti sa spomenutim motivima. Nakon spavanja u personaliziranoj spavaćoj sobi uz posteljinu, ogrtače, pidžame i papuče s motivima jednoroga, gosti će uživati u ukusnom doručku u istom stilu.
Ovaj boravak iz snova osmišljen je kako bi nadišao sva očekivanja, čak i ona najvećih svjetskih ljubitelja jednoroga!

Nemojte propustiti ovu jedinstvenu priliku! Kuća jednoroga bit će dostupna ekskluzivno na Booking.com-u za rezervacije samo tri noćenja, stoga morate biti brzi ako želite rezervirati boravak u ovom jedinstvenom objektu. 23. ožujka u 10 sati prema srednjoeuropskom vremenu moći ćete rezervirati jedno noćenje za 10. travnja. U isto će vrijeme 28. ožujka biti moguće rezervirati jedno noćenje 11. travnja, a 1. travnja moći će se rezervirati noćenje 12. travnja.

Posjetite www.booking.com/hotel/it/the-unicorn-house.en-gb.html kako biste rezervirali svoj boravak.

Korisne informacije:
Cijena noćenja: 70 €
Lokacija: Via Santa Cecilia 4, Milano Centro, 20122 Milano, Italija
Kako rezervirati: Za više informacija i rezervacije posjetite www.booking.com/hotel/it/the-unicorn-house.en-gb.html

Midas Widget

Ostavite komentar