Air Max® s Tab⁺ tehnologijom novitet na tržištu

Air Max® sakupljač vlage i osvježivač zraka s najnovijom naprednom Tab⁺ tehnologijom brže apsorbira vlagu i maksimalno suzbija kondenzaciju, vlagu i ustajale mirise

S dolaskom kiše i hladnijih dana problem vlage vraća se u mnoge domove, najčešće u prostorije kuhinje, spavaće sobe i kupaonice, gdje se kao posljedica kuhanja, tuširanja, zalijevanja biljaka, spavanja vodena para kondenzira.

Vlaga sa sobom nosi niz problema: privlači štetočine, oštećuje drvo, uzrokuje plijesan, neugodne i ustajale mirise te jača simptome bolesti kao što su astma i artritis.

Air Max® sakupljač vlage najprodavaniji je proizvod za suzbijanje suvišne vlage, zbog svoje tehnologije cirkulacije zraka, brzo apsorbira vlagu te optimizira razinu vlage zraka u domu. Osim što otklanja vlagu Air Max® sakupljač vlage također suzbija neugodne mirise i optimizira količinu vlage zraka u domu na razinu 50 do 60 posto.

Ove sezone dolazi u modificiranom izdanju s najnaprednijom Tab⁺ tehnologijom koja garantira bržu apsorpciju i maksimalnu učinkovitost te suzbija kondenzaciju, vlagu i ustajale mirise. Osim što skuplja vlagu, služi i kao osvježivač zraka. Zahvaljujući modernom dizajnu može se smjestiti na vidljiva mjesta u dnevnom boravku, spavaćoj sobi, kuhinji, kupaonici, bez potrebe za skrivanjem iza fotelja, trosjeda, ormarića.

I još par savjeta za ograničavanje količine vlage u kući

  • Iscentrifugirajte rublje u perilici, a potom ga po mogućnosti objesite da se vani osuši.
  • Obrišite zidove i vrata tuš-kabine nakon tuširanja.
  • Prilikom tuširanja uvijek držite vrata kupaonice zatvorenima, a prilikom kuhanja uvijek držite kuhinjska vrata zatvorenima.
  • Tijekom kuhanja uvijek imajte uključenu napu i redovito pregledavajte filter.
  • Nakon završetka rada perilice suđa, ne otvarajte što je duže moguće. Kondenzacija (para) postepeno će se ohladiti i pretvoriti u kapi unutar uređaja.
  • Upotrebljavajte ventilacijske otvore i održavajte ih čistima.
  • Tijekom tuširanja ili kuhanja uvijek malo otvorite prozor tako da vlaga može izaći.
  • Uključite ventilacijski uređaj ukoliko ga imate.
  • Ne prislanjajte namještaj uz zidove kako biste omogućili cirkuliranje zraka.
  • Primjereno grijte kuću i pokušajte spriječiti pad temperature ispod 15 °C, čak i noću.

Preporučena maloprodajna cijena: Air Max® Ambiance od 500 g: 95,00 kn, punjena 70,00 kn. Prikladno je za sve sakupljače vlage na tržištu (baze od 450g na više)

Trajanje: 2-3 mjeseca u prostoriji do 50m³, ovisno o vlažnosti

Midas

Ostavite komentar